Etäohjattavat
Strega venttiilit

Strega tuotteet

Älykkäät Intelilight
katuvaloratkaisut

Intelilight ratkaisut

Etäluettavat
kaukolämpömittarit

E3

Etäluettavat Decentlab anturi-/sensorituotteet

Decentlab tuotteet

Yhdyskuntatekniikan näyttely YT21 Turku 13-14.10.2021!

Effectio osallistui tapahtumaan uudella ilmeellä ja YT21 olikin ensimmäinen tapahtuma pitkään aikaan, jossa oli mahdollisuus tavata asiakkaita kasvotusten. Osastolla kävi kuhina ja mukavaa oli!

Kysyttävää ja keskustua riitti etäluettavista Axioman vesimittareista ja uutuuksista, Decentlabin sensorituotteista, Stregan venttiileistä, langattomista IoT-verkoista sekä hiihtämisestä ja jousiammunnasta.

Effection oman henkilökunnan lisäksi vahvistuksena mukanamme olivat myös Axioman edustajat ja asiantuntijat Dainora Trepulyte sekä Laimonas Juška.

Vahvistuksenamme olivat myös maastohiihdon asiantuntija ”Musti” Jauhojärvi sekä jousiammunnan SM-tason kilpaurheilija Mikko Juutilainen, joka on ammatiltaan LVI asennusten asiantuntija.

Osastollamme oli myös kilpailu, jossa kävijöillä oli mahdollisuus voittaa arvaamalla erikokoisten vesimittareiden määrä lasikulhossa.
Vastauksia tuli runsaasti ja oikeita vastauksia (mittareita 36kpl) löytyi kaksi kappaletta. Voittajat löytyivät Turusta sekä Oulusta. Voittajiin on otettu yhteyttä puhelimitse ja heille lähtee asianmukaiset palkinnot.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. ISO kiitos myös Teille kaikille, jotka vierailitte osastollamme!

Yhteistyöterveisin
Jari, Jaakko, Tuomo ja Santtu

Alla olevista linkeistä voi tutustua tarkemmin yhteistyökumppaneihimme:

https://www.decentlab.com
https://indesmatech.com
https://www.axiomametering.com/en
https://www.stregatechnologies.com/