Etäohjattavat
Strega venttiilit

Strega tuotteet

Älykkäät Intelilight
katuvaloratkaisut

Intelilight ratkaisut

Etäluettavat
kaukolämpömittarit

E3

Etäluettavat Decentlab anturi-/sensorituotteet

Decentlab tuotteet

Tietoa meistä

Effectio toimii johtavien IoT-tuotteiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla heille alan uusimpia ratkaisuja.

Teemme kansainvälistä yhteistyötä alan edelläkävijöiden kanssa ja seuraamme teknologian kehitystä muun muassa tanskaisen Indesmatech ApS:n kanssa.

Keitä palvelemme?

Asiakkaamme muodostuvat pääosin kunnallisten vesilaitosten, kaupunkien, taloyhtiöiden sekä isännöintitoimistojen edustajista sekä talotekniikan asiantuntijoista. Toimimme alan johtavana yrityksenä ja nykyaikaiset ratkaisumme perustuvat IoT-teknologian etäluettaviin älykkäisiin mittareihin sekä sensoreihin.

Effection tarina

Effection tarina alkoi, kun teknologia-alan osaaja Jari Makslahti tutustui IoT-teknologiaan ja ymmärsi sen mahdollisuudet jokapäiväisessä elämässä. Varsinaisen liiketoiminnan Jari päätti aloittaa vuonna 2017.

Uuden yrityksen käynnistäminen oli ennakko-odotusten mukaisesti ajoittain haastavaa, ja Effectio olikin aluksi suurilta osin vain ajatuksia ja ideoita. Visio Effectiosta sai Jarin kuitenkin jatkamaan, ja vaikka ensimmäisten asiakkaiden sekä tilausten saaminen olikin työn takana, lisäsi asiakkaiden kiinnostus varmuutta toiminnan jatkamiseksi. Tuotteita ostettiin eri puolilta maailmaa tutkittavaksi ja testattavaksi. Tärkeää oli löytää sellaiset tuotteet, jotka ovat laadukkaita ja myyntikelpoisia Suomen markkinoilla.

IoT-teknologian kasvun myötä myös Effectio kasvoi huimaa vauhtia. Tilauksia tuli enemmän, yhteistyökumppanuuksia solmittiin ja Effection kelkkaan hyppäsi Jarin lisäksi myös muita teknologian sekä liike-elämän osaajia. Tällä hetkellä Effection tiimi koostuu rautaisista ammattilaisista, joilla on yhteensä vuosikymmenten monipuolinen sekä kansainvälinen kokemus teknologia-alalta.

Effection toiminnan perustana on alusta asti ollut innovatiivisuus, laadukkuus sekä kestävä kehitys. Päämäärämme on lisätä älykkyyttä asiakkaidemme arkeen ja nämä arvot toimivat  tärkeinä rakennuspalikoina kyseisen päämäärän saavuttamisessa.

Tiimimme

Jaakko Latvala

Toimitusjohtaja
Myynti/Markkinointi

Tuomo Alatalo

Projektiasiantuntija

Joonas Havunen

Tuoteinsinööri

Santtu Korpinen

Account manager
Indesmatech

Jari Makslahti

Hallituksen Puheenjohtaja

Arvomme

Innovatiivisuus

Toimimme IoT-alan edelläkävijöinä ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja ratkaisuja asiakkaillemme

Laadukkuus

Helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla laadukkaita tuotteita sekä asiakaskohtaista palvelua

Kestävä kehitys

Tarjoamme tuotteita, joiden suunnittelussa on huomioitu ympäristö sekä kierrätettävyys

Effection missio

Älykkyyttä arkeen.