Etäohjattavat
Strega venttiilit

Strega tuotteet

Älykkäät Intelilight
katuvaloratkaisut

Intelilight ratkaisut

Etäluettavat
kaukolämpömittarit

E3

Etäluettavat Decentlab anturi-/sensorituotteet

Decentlab tuotteet

Mittaritoimitukset jatkuvat normaalisti.

2022 oli mittaritoimittajalle haastava vuosi komponenttipulan pysäyttäessä toimitukset yli puoleksi vuodeksi. Vaativan tuotekehityksen ja hyvän laadunvarmistuksen tuella saimme vihdoin toimitettua kaikki auki olleet tilaukset joulukuun aikana. Myös varastotilanne näyttää kaikkien vesi- ja kaukolämpömittareiden osalta erinomaiselta.

Tuotanto-ongelmat ovat nyt siis takanapäin ja toimitukset asiakkaillemme ovat normalisoituneet. Läheinen yhteistyö Axioman tuotekehityksen ja laadunvalvonnan kanssa kantoi taas hedelmää, kun saimme varmistettua loppuvuoden isot mittaritoimitukset loppuasiakkaillemme. Melkoinen loppukiri siitä tulikin. Lämmin kiitos kaikille Asiakkaillemme, kun jaksoitte odottaa kärsivällisesti!  

Viiden vuoden tiivis yhteistyö Axioman kanssa mittaustekniikan, elektroniikan ja IoT-teknologian parissa on osoittautunut erittäin vahvaksi toimintatavaksi, jota jatkamme Effectiossa myös tulevaisuudessa. Vahva tuote- ja teknologiatuntemus on myös arvokas osa toimintaamme asiakkaidemme parissa.

Axiomalla vahva kasvukehitys jatkuu viime vuoden toimitushaasteista huolimatta. Tilauskanta on erittäin vahva ja yhtiö ilmoitti investoivansa vuoteen 2024 mennessä yhteensä 20M€ uuteen tehtaaseen sekä uuteen vesimittarituotantolinjaan. Vuonna 2024 tuotantokapasiteetti kasvaa kolmeen miljoonaan mittariin vuodessa. Vuoteen 2025 mennessä uudessa tehtaassa on suunniteltu toimivan 4 uutta tuotantolinjaa, joka mahdollistaa tuotannon kolminkertaistamisen. Työntekijöitä yhtiö on palkkaamassa seuraavan kahden vuoden aikana yli 200. Ohessa havainnekuva uudesta tehtaasta, jota rakennetaan nykyisen viereen.