Etäohjattavat
Strega venttiilit

Strega tuotteet

Älykkäät Intelilight
katuvaloratkaisut

Intelilight ratkaisut

Etäluettavat
kaukolämpömittarit

E3

Etäluettavat Decentlab anturi-/sensorituotteet

Decentlab tuotteet

Effection W1 valikoima laajenee

Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti - nyt myös NBIOT mallit tilattavissa.

Effectio Oy on toiminut suunnan näyttäjänä vesimittareissa vuodesta 2019, jolloin toimme Suomen markkinoille ensimmäisenä komposiittivalmisteiset W1 ultaäänivesimittarit LoRa-teknologialla. Yli 100.000 toimitetun mittarin turvin olemme kasvattaneet osaamistamme vesimittaroinnin ja IoT-tiedonsiirron osa-alueilla.

Viimeiset vuodet LoRa on ollut dominoiva tiedonsiirtotekniikkaa veden etäluennassa. Pitkälti tämä on johtunut siitä, että laitteita NBIoT tiedonsiirrolla ei ole ollut markkinoilla. Myös Wireless MBUS teknologia on ollut saatavissa, mutta sen käyttö on ollut varsin rajallista. Wireless MBUSia voidaan käyttää muun muassa LoRan rinnalla, jos halutaan liittää mittaridataa taloautomaatioon.

Uutuutena Effectio Oy tarjoaa nyt myös W1 mittareita NBIOT-tiedonsiirrolla. Isommat mittarit (DN25, DN32 ja DN40) nyt ovat tilattavissa. Toimitusaika näille on kesän aikana noin 2 kk. Pienemmät DN20 ja DN15 kokoluokan mittarit tulevat mallistoon vuoden 2024 alussa. Ensimmäiset vesilaitosasiakkaat saavat mittarit käyttöön syyskuun 2023 aikana.