News

Etäluettavan vesimittarin edut -asiakastarina Liedosta

Vedenkulutukset tasauslaskut historiaan -asiakastarina Limingasta

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/veden-tasauslaskun-tuomat-yllatykset-jaavat-oulun-seudulla-historiaan-asiakas-voi-saada-halytyksen-vesivuodosta-tai-jaatymisvaarasta/820108/

Läs mer

Sisätilan olosuhteiden tarkka seuranta, myös TVOC + CO2

Nyt on saatavilla uusi Sveitsiläisen Decentlabin valmista LoRa teknologian olosuhdemittari, joka mittaa 7 eri sisäilman parametria samanaikaisesti ja tarkasti: Lämpötila, Ilmankosteus, ilmanpaine, läsnäolosensori, valoisuuden mittaus, CO2 sekä TVOC.

Läs mer

LoRa teknologian ultraäänivesimittarit

Uudet mittarit ovat komposiittirunkoisia erittäin tarkkoja vesimittareita. Ne sisältävät tehdasasennetun LoRa radion vakiona. Mittareissa on lisäksi markkinoiden älykkäimmät hälytys- ja varoitustoiminnot vakiona.

Läs mer

Kevättulvia tiedossa?

Niitä ei ehkä voi estää, mutta kaikenlaisten vesistöjen, järvien, jokien ja ojien vedenpintoja voidaan mitata langattomasti, tarkasti ja luotettavasti lähes koko valtakunnan alueella.

Läs mer

Axioman uusi tehdas aloitti toimintansa 1/2019, Kaunas Liettua.

Effectio kävi tutustumassa Axioman uuteen tehtaaseen maaliskuussa, automatisoidut tuotantolinjat robotteineen olivat jo käynnissä . Uusi tuotantokapasiteetti on nyt huikeat 1,3 miljoonaa mittaria vuodessa

Läs mer